Social Media Marketing

Social Media – unealta perfecta de Marketing

 

Marketingul evolueaza. Social Media este unealta perfecta de Marketing. Strategiile de marketing au inceput sa se indrepte tot mai mult catre Social Media, care a devenit o forta in online. Cu Social Media este mult mai usor sa construiti in jurul afacerii, comunitatea de care aveti nevoie.

Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Flickr, YouTube, Pinterest sau blogul personal? Aflati cum va ajutam sa generati mai mult trafic de calitate.

VREI MAI MULTE REZULTATE?

Strategia si implementarea promovarii in retelele sociale

 

Alegerea platformelor Social Media poate intampina de multe ori probleme. Este mult mai important sa publicam in cadrul acestora continuturi valoroase si sa evitam distribuirea subiectelor “off-topic” mai putin importante.

Indiferent de retelele de socializare alese, continutul trebuie sa ofere mereu valoare adaugata celor care va urmaresc. Social Media Marketing poate fi un instrument auxiliar foarte util pentru combinarea content marketingului cu promovarea continutului important. Oferiti-le clientilor dvs informatii despre companie, povestea din spatele produselor si serviciilor sau scrieti despre ultimele descoperiri in industrie.

“93% din deciziile de a cumpara sunt influențate de Social Media”.

La Intermedia oferim clientilor o strategie interactiva pe majoritatea platformelor sociale pentru a dezvolta un dialog intre marca si consumatori. Deci tu, in calitate de client vei putea:

Sa promovezi produsele si serviciile

Sa asiguri servicii directe pentru client

Vei transmite clientilor in permatenta un mesaj de brand

Monitorizezi perceptia marcii in randul consumatorilor

Si inca un beneficiu adus de prezenta ta activa in Social Media e ca in ajuti site-ul sa creasca in clasamentul motoarelor de cautare (SEO), si astfel sa cresti numarul vizitelor in cadrul acestuia.

Deci, nu uita ca: brandul/compania dvs. poate, prin intermediul retelelor sociale, sa ajunga in ochii si mintea unui numar mult mai mare de potentiali clienti si sa primeasca feedback gratuit de la clientii actuali.

Vom crea o strategie Social Media speciala pentru brand-ul si publicul tau tinta. Te vom ajuta sa urmaresti si sa imbunatatesti reputatia brand-ului tau, si sa descoperi cum oamenii percep brand-ul tau.