0744774356

Un Minut din Viata in Online 2018

lumea_online

In viata noastra de zi cu zi, un minut ar putea sa nu para prea mult. Dar cand vine vorba de „gigantii internetului”, un minut merge mult mai departe decat ne-am fi putut imagina vreodata. Aici totul se desfasoara cu o viteza ametitoareAfla de la noi statistici despre ce se intampla intr-un minut pe internet.

Numarul de utilizatori conectati online creste de la un minut la altul. Milioane de like-uri pe Facebook si de cautari pe Google, sute de mii de fotografii incarcate. Dar si sute de noi website-uri create. Toate se petrec in numai un minut in intreaga lume virtuala. Iti prezentam astazi o statistica uluitoare despre tot ce se petrece pe internet in 60 de secunde.

Un minut de internet in 2018 si graficul care explica tot

Ei bine, doi utilizatori de Twitter, Lori Lewis și Chadd Callahan, de la Cumulus Media, prezinta anual un infograf in care arata ce se intampla minut de minut pe internet in social media, comertul electronic, email, mesagerie, cautari pe net sau vizualizare de filme ori clipuri.

Suntem abia la jumatatea acestui an, dar e timpul unei priviri de ansamblu asupra a ce inseamna internetul si care sunt cele mai populare servicii. Dureaza…un minut 

CE SE INTAMPLA INTR-UN MINUT PE INTERNET

Peste 973.000 update-uri de status au loc pe Facebook, peste 481 de utilizatori posteaza mesaje pe Twitter. Si peste 266.00 de ore sunt vizionate pe Netflix. Evident ca nu doar la noi in tara, ci in toata lumea, unde peste 125 de milioane de internauti se uită la filme. Si toate se intampla intr-un minut, daca am omis sa mai spunem asta.

La capitolul Instagram stam cam asa: intr-un minut sunt incarcate circa 174.000 de poze sau videoclipuri. Iar pe Tinder sunt realizate 1,1 milioane de swipes.

Credea cineva ca mesageria clasica a murit? Ei bine, afla ca la fiecare 60 de secunde mai pleacă 18 milioane de mesaje prin aceasta posta electronica. Pe YouTube sunt vizionate 4,4 milioane de videoclipuri, pe Facebook Messenger sunt trimise 25.000 de GIF-uri, iar in comerțul online din Statele Unite ale Americii sunt cheltuiți circa 863.000 de dolari, si toate acestea la fiecare 60 de secunde.

E drept ca si platformele despre care vorbim sunt mult mai populare in 2018. Puteti consulta evolutia suplimentara a acestei diagrame verificand si versiunea 2016.

Asa-i ca se intampla multe in doar 60 de secunde? Tu ce poti sa faci intr-un minut?

Hai sa vedem cat dureaza sa afle si prietenii tai ce se intampla intr-un minut pe internet si ajuta-ne cu un share!

Related Blogs

post-it
presa_influenceri_si_coronavirus
seo_smm